5-09-2024 Edam, Purmerend, Schiphol, Istanbul, Entebbe.

5 september 2024 - Edam, Nederland

5-09-2024 Edam, Purmerend, Schiphol, Istanbul, Entebbe.

Yeahhhh vakantie!

Eindelijk, voor mijn gevoel is iedereen al geweest en nu zijn wij aan de beurt

Heb er veel zin in.

Al dagen bezig met het inpakken van de koffer, wat heb je nodig in de bush?

Daarbij wil ik ook nog keuze hebben qua kleding, enfin vgls mij lijken we straks beiden op Indiana Jones, hi hi goen groen en kaki.

De wekker om 05.45 uur gezet ,lief klein zusje wilde ons wel naar de trein rijden, das echte liefde.

Ons Stinky,[katertje] dacht dat hij mee mocht en ging alvast bovenop de koffer zitten. Hij kreeg wat lekkers en tijdens dat snoepen deed Jan vlooienspul  in zijn nek waarna hij een meter omhoog sprong en naar buiten rende ,de tuin in, onze muizenvanger werd niet meer door ons gezien.

Geheel volgens schema op Schiphol gearriveerd alwaar de eerste [ik verwacht er altijd meer] vertraging zich aan diende ipv 11.20 uur vliegen we nu om 12.00 uur. Dus tijd genoeg om Chanel no 5 op te spuiten en niet te kopen , zo.. ik ruik lekker tijdens de vlucht. Hopelijk``  doen anderen dit ook want tijdens het inchecken rook ik heeel veel knoflook en das niet lekker als dat naast je komt zitten.

We zaten  lekker ruim in het midden van her vliegtuig bij de nood deur, dat scheelt echt n slok op n borrel qua beenruimte.

In Istanbul aangekomen konden we bijna gelijk boarden naar Entebbe.

Wat wel grappig was was dat er heel veel voetballers van Ruwanda het vliegtuig in kwamen, we dachten een elftal maar ehe ik denk dat het de gehele club was.

Naast mij zat niemand heerlijk.

Ik moet zeggen dat mensen erg stinken vooral als je opelkaar een tijd in een slurf staat te wachten pfff. Waar is dat masker als je het nodig hebt…..

1. Hanneke Snijders:
    7 september 2024
    Fijne vakantie lieve mensen, ik verheug me er weer op! X
  2. Cobi van der Sar:
    7 september 2024
    Geniet van jullie vakantie. Jullie gaan vast veel moois beleven en dat ga ik allemaal lezen. Ik kijk er naar uit.🍀
  3. Els:
    7 september 2024
    Jullie hebben geboft met de ruimte in het vliegtuig En al een hele reis gemaakt Heel veel plezier
  4. Kirsten:
    7 september 2024
    Ja altijd fijn een plek leeg
  5. Afra:
    Fijne vakantie!